Top11 jesen 2013. Golman

Jesenja polusezona je završena, pred nama je dva i po meseca pauze. Već sada se može pretpostaviti da će mnogi igrači menjati sredine, pokušati da pronađu inostrani angažman i to će biti razlozi njihovog najčešćeg pojavljivanja u medijima.

U međuvremenu, ni „Utakmica.rs“ Vam ne dozvoljava da zaboravite igrače iz naše lige. Ponovo ćemo, poput prošle godine, organizovati anketu u kojoj ćete Vi imati priliku da odaberete najboljih jedanaest igrača po sopstvenom izboru.

Ponuđene igrače iz svih superligaških klubova ćete imati u anketi na našem sajtu, a sa svake IP adrese će moći da se pošalje po jedan glas prilikom svakog od 11 izbora.

Kriterijumi

Kako bi predupredili pitanja tipa: „Zašto nema ovoga?“ ili konstatacije poput: „Ovaj izbor ne valja, onaj drugi je bolji od ovog ponuđenog“ odlučili smo se za proverenu formulu, u uži izbor za glasanje će ući isključivo igrači sa najvećom minutažom. Jedan izuzetak ipak postoji, budući da golmani Javora Đorđe Lazović i Darjan Matović imaju zanemarljivu razliku u minutaži 676 naspram 674 za Lazovića, na listi je ipak momak ih BiH, budući da je on bio prvi izbor među stativama Ivanjičana u poslednje vreme.

Kandidati za najboljeg golmana jesenjeg dela prvenstva:

Vladimir Stojković (Partizan)

Boban Bajković (Crvena zvezda)

Anđelko Đuričić (Jagodina)

Aleksandar Kesić (Radnički Niš)

Matej Delač (Vojvodina)

Nemanja Supić (Novi Pazar)

Borivoje Ristić (Čukarički)

Branimir Aleksić (Spartak)

Nemanja Krznarić (Napredak)

Bojan Pavlović (OFK Beograd)

Nikola Perić (Voždovac)

Ognjen Čančarević (Radnički 1923)

Dejan Ranković (Sloboda)

Darjan Matović (Javor)

Nemanja Belić (Donji Srem)

Filip Kljajić (Rad)

Anketa se nalazi sa leve strane ovog teksta, a ako želite da se upoznate sa nastupima svih kandidata, možete se poslužiti obilatom statistikom sa našeg sajta.

Komentari