Top11 jesen 2013. Levi bek

 

Idemo dalje sa kreiranjem najboljeg tima JSL uz Vašu pomoć, kao i u prvom glasanju, primili smo preko 1100 glasova, a na tom uzorku najviše je glasova, oko 40% dobio kapiten Voždovca – Vladimir Jašić. Na drugom mestu se našao Jovica Vasilić iz Slobode, momak koji već godinama glasi za jednog od najboljih “dvojki” u domaćem fudbalu. Tek na trećem mestu se našao Miroslav Vulićević, igrač sa najboljom reputacijom na toj poziciji u JSL. Manjak glasova za njega verovatno je posledica prelaska iz “Voše” u tim ljutog rivala iz Beograda. Slično je i sa simpatizerima Crvene zvezde nakon Vešovićevog napuštanja kluba. Činjenica da je upravo Milan Obradović autogolom odlučio derbi možda je presudila da pristalice Partizana zaobiđu našu anketu.

Ovo su rezultati:

Danas Vam donosimo izbor za najboljeg levog beka u ligi. Kandidati su:
Vladimir Volkov (Partizan)

Nikola Mijailović (Crvena zvezda)

Mohamed El Monir (Jagodina)

Vladan Pavlović (Radnički Niš)

Nikola Leković (Vojvodina)

Radoš Protić (Novi Pazar)

Rajko Brežančić (Čukarički)

Darko Puškarić (Spartak)

Žarko Udovičić (Napredak)

Nemanja Antonov (OFK Beograd)

Stefan Đorđević (Voždovac)

Slavko Marić (Radnički 1923)

Aleksandar Gojković (Sloboda)

Nemanja Miletić (Javor)

Stefan Aškovski (Donji Srem)

Nikola Antić (Rad)

Ako ste ranije glasali, princip Vam je jasan. Izabrali smo po jednog igrača iz svakog tima, onog ko je imao najveću minutažu na poziciji levog beka. Glasati je lako, kao i uvek, anketa se nalazi sa strane ovog teksta, na vidljivom mestu. Svaka IP adresa ostavlja po jedan glas.

Trenutni plasman se lako proverava, dovoljno je kliknuti na Vašeg favorita, nakon čega se zbir automatski prikazuje.

Ukoliko imate dileme, da bi se bolje upoznali sa učinkom nabrojanih igrača u JSL prethodne jeseni, možete se poslužiti statističkim rubrikama kojima naš sajt obiluje.

S poštovanjem

“Utakmica.rs”

Komentari