Top11 jesen 2013. Levi ofanzivni

Idealan tim JSL prethodne jeseni skoro da je sastavljen, Vašim glasovima u prethodnih nedelju dana za najboljeg desnog ofanzivnog igrača u domaćem fudbalu izabran je Nejc Pečnik. Slovenački internacionalac iz redova Zvezde na taj način dobio je 40% glasova, ispred Partizanove mlade nade Andrije Živkovića koji je dobio nekoliko procenata manje. Daleko iza njih su sa po 8% su Enver Alivodić (Vojvodina) i Nemanja Arsenijević (Novi Pazar). Vaš izbor potreban nam je u još dva navrata, na redu je glasanje za najboljeg levog ofanzivnog igrača prethodne jeseni, a zatim ćemo kompletirati tim izborom prvog centarfora u JSL.

Do sada smo vašim glasovima dobili golmana i odbranu “Utakmicinog” najboljeg tima jeseni. U pitanju su: Dejan Ranković – golman SlobodeVladimir Jašić – desni bek i kapiten Voždovca i Nikola Mijailović – levi bek Crvene zvezde, štoperski tandem čine Goran Dragović iz Voždovca i Slobodan Vuković iz Novog Pazara. Najbolji zadnji vezni lige po Vašoj oceni su, sasvim očekivano kapiteni Partizana i Crvene zvezdeSaša Ilić, odnosno Nenad Milijaš. Kao što smo rekli, mesto uz desnu aut liniju na protivničkoj polovini dobio je Nejc Pečnik.

Kao i obično, glavni kriterijum za nas je broj odigranih minuta na određenoj poziciji, kandidati u izboru za najboljeg po levoj strani su:

Nikola Ninković (Partizan)

Miloš Ninković (Crvena zvezda)

Milan Đurić (Jagodina)

Aleksandar Jovanović (Radnički Niš)

Petar Škuletić (Vojvodina)

Admir Kecap (Novi Pazar)

Slavoljub Srnić (Čukarički)

Darko Puškarić (Spartak)

Petar Bojić (Napredak)

Aleksandar Ješić (OFK Beograd)

Nemanja Obradović (Voždovac)

Bojan Beljić (Radnički 1923)

Aleksandar Pejović (Sloboda)

Nemanja Vidić (Javor)

Stefan Bukorac (Donji Srem)

Andrija Pavlović (Rad)

Dakle, prionite na glasanje, u cilju što objektivnijeg rezultata, potrebno je da što veći broj ljudi vidi ovu anketu, tako da deljenje linkova prijateljima nije loša ideja.

 

 

Komentari