Top11 jesen 2013. Zadnji vezni

Biramo najbolji tim JSL na osnovu Vaših glasova.

Do sada smo vašim glasovima dobili golmana i odbranu “Utakmicinog” najboljeg tima jeseni. U pitanju su: Dejan Ranković – golman Slobode, Vladimir Jašić – desni bek i kapiten Voždovca i Nikola Mijailović – levi bek Crvene zvezde, štoperski tandem čine Goran Dragović iz Voždovca i Slobodan Vuković iz Novog Pazara.

Iskusni Dragović je već godinama jedan od najboljih štopera u Srbiji, naročito dobre partije pružao je pre nekoliko godina u dresu Javora, a kao starter Voždovca doživljava “drugu mladost”.

Slobodan Vuković je stariji brat dosta poznatijeg defanzivca Jagoša, dugo je sebi krčio put kroz niže rangove, a poslednjih godinu dana dobio je i iskoristio priliku najpre u Hajduku iz Kule, a zatim i Novom Pazaru. Najbliži pomenutom dvojcu bio je Branislav Trajković, snažni štoper “Voše” dobio je manji broj glasova verovatno zbog činjenice da mu navijači novosadskog tima nisu oprostili prelazak u redove ljutog rivala – Partizana.

Sadaje na radu glasanje za zadnje vezne. Najveći broj timova u JSL najčešće igra u taktici 4-2-3-1, tako da se u ovom izboru glasa za po dva igrača, izuzetak je Vojvodina koja je igrala isključivo u formaciji 4-3-3 (ofanzivna varijanta) tako da je u ovom izboru jedino Nemanja Radoja, a u glasanju za ofanzivnog veznog, za razliku od ostalih timova biće  dva igrača crveno-belih iz Novog Sada.

Budući da očekujemo dva igrača od ovog glasanja, glasanje će trajati nešto duže, tako da ćete u narednih desetak dana imati priliku da se odlučite za jednog od Vaših favorita.

Ponuda je široka, izabrali smo po dva najstandardnija centralna beka iz svakog tima i omogućili da glasate za svakog od njih – ukupno ih je 31.

Kandidati su (nabrajamo ih u tandemima iako je izbor pojedinačan):

Saša Ilić i Erik Đemba Đemba (Partizan)

Nenad Milijaš i Aleksandar Kovačević (Crvena zvezda)

Ivan Cvetković i Dario Damnjanović (Jagodina)

Dušan Kolarević i Miloš Ćulum (Radnički Niš)

Nemanja Radoja (Vojvodina)

Ivan Obrovac i Emir Lotinac (Novi Pazar)

Dragoljub Srnić i Ivan Todorović (Čukarički)

Dino Šarac i Veseljko Trivunović (Spartak)

Obeng Regan i Radomir Koković (Napredak)

Saša Zdjelar i Darko Micevski (OFK Beograd)

Dušan Mićić i Stefan Babović (Voždovac)

Ivan Petrović i Stefan Petrović (Radnički 1923)

Stojan Pilipović i Aleksandar Pejović (Sloboda)

Stefan Docić i Vladimir Radivojević (Javor)

Uroš Sinđić i Stefan Bukorac (Donji Srem)

Nikola Raspopović i Ognjen Gnjatić (Rad)

 

Komentari