Tragedija na Ibarskoj magistrali: Poginuo otac Vlada Divca

Automobil kojim je upravljala Radmila Divac (72) udario je najpre u stub, a zatim sleteo s puta i nekoliko puta se prevrnuo. Kako nezvanično saznajemo Milenko Divac (77) izdahnuo u čačanskoj bolnici.

Prema prvim informacijama, vozilom je upravljala Radmila, budući da Milenko već godinama nije seo za volan. Uviđajem je utvrđeno da je vozilo, u kom su bili supružnici Divac, nedaleko od manastira Vavedenje najpre udarilo u stub, a zatim sletelo s puta i nekoliko puta se prevrnulo – saznaje Kurir.

Dr Miroslav Sretenović, porptarol čačanske bolnice, potvrdio je  da je Milenko Divac primljen s teškim povredama od kojih je ubrzo izdahnuo.

Radmila Divac takođe je zadobila teške povrede, ali one nisu opasne po život. Kod nje je reč o ortopedskim povredama – potvrdio je dr Sretenović. Uviđaj na mestu nesreće još traje.

Za sad ne možemo da govorimo o uzrocima koji su doveli do saobraćajne nesreće. Pretpostavljamo da je loša vidljivost i magla na tom delu puta razlog zbog kojeg je vozilo sa roditeljima proslavljenog košarkaša udarilo u stub – rekao je izvor Kurira.

Reporteri Kurira pokušavali su da stupe u kontakt sa slavnim košarkašem, ali se on nije odazivao na naše pozive. Nezvanično saznajemo da se Vlade, nakon što je čuo za nesreću, javio se samo jednom svom prijatelju, kojem je rekao da mu je otac kritično i da su male šanse da preživi!

Izvor: Kurir

Komentari