Triler zvani Geret Bejl se nastavlja

Predsednik Totenhema, Danijel Lev propustio je porodični odmor i umesto da se vrati na Floridu doputovao je u London. Tamo danas  stiže kompletan tim i stručni štab sa Azijske turneje, Bejl je bio vidno nezadovoljan u Hong Kongu i nije igrao zbog navodne povrede. Mnogi sumnjaju u njegovu ljutnju. Totenhem je spreman da mu duplira platu, ako potpiše novi ugovor. medjutim Bejlu ne pada na pamet tako nešto i kako on sam u nekoliko puta izjavio Real je njegov životni san. On ne može da shvati kako klub za koji je bio lojalan i uvek davao 100 posto svojih mogućnosti, nema razumevanja i uporno odbija ponudu Reala, kao i Bejlovog menadzera. Real nudi vise opcija, jedna je 65 miliona funti, te bi na suprotnu stranu krenuli Koentrao i Di Maria. Drugi je rusenje svetskog rekorda ponudom od 85 Miliona funti što je 100 Miliona evra.

Perez želi odgovor odmah, početkom avgusta. Njegov tim je na Američkoj turneji, Dovodjenjem Bejla bi mogao da se okrene novom pojačanju u napadu. Lev je u teškoj situaciji. Stvara veoma ambiciozan tim, Teško da će odoleti ponudi Reala do kraja avgusta, tačnije kraja prelaznog roka.

Sautemtonu će pripasti 15 posto od eventualnog transfera. Klub u kome je Bejl ponikao svakako će biti zadovoljan, dok sam igrač koji bi zaradjivao oko 10 miliona evra po sezoni izjavljuje: ” novac mi nije bitan,želim samo da zaigram za Real.”

Komentari