Uroš Spajić: “Zadovoljan sam debijem i pobedom”

Fudbaler Francuskog Tuluza Uroš Spajić, koji je u meču protiv Jermenije debitovao za našu reprezentaciju, izjavio je da je sinoćnja pobeda veoma važna za samopouzdanje.

grcka_srbija_1-vert

 

U utakmici koja nije imala takmičarski značaj, Srbija je sinoć pobedila Jermeniju sa 2:0, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine. Najbolje Srpske fudbalere u ponedeljak očekuje gostovanje Francuskoj u prijateljskom meču.

Zadovoljan sam pobedom i zbog toga sto smo izašli iz minusa što je veoma bitno za samopouzdanje za naredne utakmice, jer se polako pripremamo za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo“,  rekao je Spajić.

Uroš je dodao i da je igrao pod tenzijom protiv Jermenije, pošto mu je to bila prva utakmica za nacionalni tim.

Osećali su se tenzija i naboj, ne debituje se svaki dan za reprezentaciju. Bilo je par situacija gde sam reagovao ishitreno, ali sam zadovaljan kako sam odigrao utakmicu“, rekao je on.

Takođe je dodao da će mu igranje protiv reprezentacije Francuske, zemlje u kojoj on nastupa trenutno, biti dodatni motiv.

Biće lep ambijent, očekujem pun stadion. Igraće se na novom stadionu u Bordou gde još nisam nastupio, pa mi je i zbog toga drago. Svestan sam snage Francuske i siguran sam da će biti lepa utakmica“,

Meč između Srbije i Francuske na programu je u ponedeljak od 20.45 u Bordou.

 

Komentari