Uvažene primedbe na suđenje u Beogradu i Subotici – U Nišu sve regularno?

Penal iz koga je Vojvodina izjednačila protiv Partizana napravio je buru širom Srbije. Razmetali su se crno beli saopštenjima, krive su bile sudije (pokazalo se s pravom), čak su i Jevreji bili na tapetu što je Partizan oštećen na stadionu “Karađorđe”. Strasti oko toga se još uvek ne stišavaju. A šta  ćemo sa manjim klubovima? Čuje li neko njihove jauke?

Pored Partizana, u 22. kolu oštećena je i Zvezda, u Subotici nije dosuđen postojeći penal nad Nejcom Pečnikom, tvrde iz Sudijske komisije, sudija Ninoslav Spasić, kao i njegov kolega na meču PartizanVojvodina, Darko Bogdanović, biće kažnjen, ali blaže, jer on nije uticao na rezultat tog meča.

Sporne situacije viđene su i u Nišu, već nekoliko nedelja kriterijum suđenja sa kojim se Radnički susreće, daleko je od domaćinskog suđenja i često se graniči sa neobjektivnošću sudija. Na utakmici protiv Javora, fudbaleri sa “Čaira” imali su više razloga za nezadovoljstvo, ali pomenućemo samo onaj najkonkretniji, onaj iz zapisnika.  Stručni štab Radničkog nakon utakmice sa Javorom podneo je prigovor na suđenje Dejana Santrača, koji je nakon pada Pejčića  u 54. minutu (slika gore: Pejčićeva kopačka nakon meča) u šesnaestercu pokazao da se igra nastavi. U saopštenju Sudijske komisije, navodi se da je Santrač svoj posao na “Čairu” odradio bez greške. Vama ostavljamo da procenite da li je u Nišu sudija odradio besprekoran posao:

Komentari