Večeras svi kao jedan, pokažimo jedinstvo: Svim srcem uz heroje Srbije

Košarka se u Srbiju vraća na velika vrata, od kada su Bogdan, Teo i ostali junaci ponovo krenuli da vraćaju veru u naše orlove, sve popularnija je košarka, koja ponovo preti da preuzme titulu najpopularnijeg sporta u Srbiji od Tenisa i Novaka Đokovića.

Foto: Fiba.com

Košarkaši Srbije polako ali sigurno vraćaju veru celog sveta u orlove, kao i u činjenicu da je Srbija zemlja košarke. Dok se neke države ismevaju putem socijalnih mreža, pa i među košarkašima drugih reprezentacija, o Srbiji svi pričaju u superlativu. Sa ponosom se osvrćemo na komentare stranih novinara, “čisto kao suza” i “d trojka, from down town” koji oslikavaju očaranost našom repezentacijom, i mladim igračima koji će činiti budućnost srpske košarke.

O svemu govori na najbolji, na koji način reprezentativci Francuske, šampiona Evrope govore o našim igračima, ali i celoj reprezentaciji, na čelu sa trenerom Đorđevićem, koji je pokazao javnosti u Srbiji da je mnogo veći trener nego što su mu neki pri ispraćaju dali zasluge.

Nikolas Batum krilo Francuske govorio je o teškom zadatku koji ga očekuje, jer će on čuvati eksplozivnog beka Bogdana Bogdanovića.

On je jedan od onih momaka zbog kojih mrzim situacije kada moram baš njih da čuvam. Mrzim da čuvam Bogdanovića, jer taj dečko baš ume da pogodi, – rekao je Batum a prenosi Blic.

Pored toga, slike navijača Francuske, koje kruže internetom govore o velikom poštovanju koje gaje prema orlovima, a o prijateljstvu Bogdanovića i Lovernja suvišno je govoriti.

Foto: Tviter

Košarka se na velika vrata vraća u Srbiju, mi ćemo večeras svi biti uz Srbiju, koja je za nas već sada osvojila zlato, bez obzira na rezultate u preostalim mečevima. Srbija zaslužuje poštovanje naših navijača kakvo dobija od ostalih u svetu.

Komentari