Vidaković napusti Novi Pazar

Posle najboljeg trenera ove sezone u JSL Milanovića, klub je napustio i centarfor Novog Pazara Nemanja Vidaković istekao je ugovor i nema nameru da potpiše novi.

– Dobio sam interesantne ponude iz inostranstva, trenutno je sve otvoreno. Interesuju se i domaći klubovi. Imam titulu sa banjalučkim Borcem, u Srbiji bih ostao jedino da osvojim još jednu. Sve će biti jasnije za nekoliko dana – istakao je Nemanja Vidaković, koji je u avgustu bio na listi potencijalnih pojačanja Partizana, posle odlične igre u prvom kolu na travi stadiona u Humskoj.

Klub iz Novog Pazara u prve dve sezone je na svakom prelaznom roku dovodio po 15-16 igrala, a isto toliko ih je i odlazilo. Za ovu polusezonu navijači kluba kraj Jošanice su se nadali da će nova uprava zadržati tim na čelu sa trenerom ove sezone, ali kako je počeo prelazni rok, sve više liči na uobičajnu scenu kluba. Glavni finansijski problem kluba je taj što se većina ugovora potpisuje na 6 meseci ili godinu dana, i igrači odlaze kao slobodni a klub ostaje bez zarada od transfera odakle klubovi iz Srbije imaju najveći prihod.

Komentari