Vignjević blizu Portugala.

Naš internacionalac Milan vignjević koji trenutno brani boje malteškog superligaša Naksar Lionsa blizu je odlaska u još južnije krajeve, naime kako saznajemo od njegovog menadžera Nikole Jokisića, portugalska ekipa Vitoria Gimaraeš je jako blizu dogovora sa Vignjevićem.

-Interesovanje za Milana je veliko, pored portugalske ekipe učestali su pozivi iz Irana i Bahreina. Međutim ponuda Vitorije je najkonkretnija. Jedan njihov skaut sa mnom je posmatrao meč, nekada najtraženijeg fudbalera domaćeg prvenstva -navodi menadžer Vignjevića,  Nikola Jokisić, zatim nastavlja:

-Pregovori su u toku, .ali kako stvari stoje portugalci su najkonkretniji pored toga ja sam tamo igrao godinama i smatram da taj stil igre Milanu apsolutno leži. On na Malti ima ugovor do leta i onda je slobodan pri odabiru nove sredine, svojim igrama je dokazao da zaslužuje da se oproba u većoj sredini. Menadžer na kraju još dodaje da on i njegov skaut Aleksandar Radivojević rade sve u dogovoru sa igračem i da će sigurno izabrati najbolje rešenje za njegov dalji napredak.

Komentari