Vilijams bez greške šutirao na promociji

Po sopstevnom priznanju za Markusom Vilijamsom je neprespavana noć. Zvezdino novo pojačanje kaže da u subotu nije oka sklopio. To međutim na njemu nije ostavilo nikakvog traga, on je lekarske preglede prošao bez ikakvih problema sa osmehom na licu. Sa zadovoljstvom je pozirao fotografima i pokazao zavidno šutersko umeće pogodivši 11 puta iz isto toliko pokušaja.

Foto: KK Crvena zvezda

Kratko sam ovde, ali Beograd mi se već sviđa. Još nisam ni stigao u Srbiju, ali sam mogao da vidim da Zvezda ima mnogo navijača. Jer, neki momci su se o meni raspitivali u avionu na putu od Ciriha do Beograda. Kada sam sleteo u Beograd mnogi su poželeli da se slikaju sa mnom, bio je to jako lep osećaj. Upravo iz tog razloga sam uzbuđen što ću igrati pred takvim navijačima. Prošle sezone kada sam sa Lokomotivom gostovao u Kombank areni video sam da je atmosfera takva da daje snagu domaćem timu koji bukvalno kao da ima igrača više – počeo je izlaganje okupljenim medijima Vilijams.

Foto: KK Crvena zvezda

Na konstataciju novinara da je na otvaranju evroligaške sezone prošle godine pružio izvanrednu partiju protiv Zvezde Vilijams je rekao:

– Imao sam mnogo otvorenih šuteva, pa sam pogađao. Nadam se da ću uspeti da ponovim takave mečeve. Mogu samo da obećam da ću naporno da raditi i u svakoj situaciji se truditi da pomognem timu – zaključio je Vilijams i potom se uputio na Zlatibor gde će se priključiti ekipi na pripremama.

Komentari