Vilijams: Moramo da budemo brzi i čvrsti

Igrač Crvene Zvezde su danas otputovali za Istambul gde će u petak, u okviru šestog kola Evrolige igrati protiv domaćeg Galatasaraja. Meč je na programu od 19 časova.

Crvena Zvezda je oslabljena ne igranjem Stefana Jovća, dok u timu Galatasaraja neće biti povređeni Pocijus i Micov, Vujukas i Smit su otpusteni a novajlija Hopson nema pravo igranja. Crvena Zvezda bi pobedom u ovom meču širom otvorila vrata top 16 faze. Svi su složni u oceni da se mora pristupiti sa maksimalnom ozbiljnošću ovom meču bez obzira na probleme kluba iz grada na Bosforu.

“Znamo da su oslabljeni, da im nedostaju neki igrači, ali to ne može da utiče na načina na koji ćemo da igramo. Moramo da budemo brzi i čvrsti, naša odbrana mora da bude na nivou. Ne smemo da budemo fokusirani na to šta Galatasaraj ima ili nema, već da igramo našu igru. To što su oslabljeni može da im šteti ali i da im pomogne. Neki od igrača koji nisu igrali sigurno će tražiti priliku da se dokažu. Na ovakvim, velikim utakmicama igrači prave ime”, istakao je Markus Vilijams.

Trener crveno belih, Dejan Radonjić je dodao da niko ne može da preti Galatasaraju kada je turski klub neporažen na domaćem terenu.

 

 

 

Komentari