Vojvodina dovela Fatića i Lekovića

Fudbalski klub Vojvodina značajno je pojačao zadnju liniju svoga tima. Novosadska Stara dama dovela je u toku jučerašnjeg dana u svoje redove Nikolu Lekovića (23) i Ivana Fatića (24).

Doskorašnji član beogradskog Rada, 23-godišnji Nikola Leković od iduće sezone nosiće dres novosadskih crveno-belih. Leković je u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri osim Radovog, nosio i dres Bežanije. Dolaskom ovog odličnog i pouzdanog igrača, Vojvodina je popunila mesto na levom odbrambenom boku, pa će trener Nikolić po potrebi moći da rotira Nastića i Lekovića. Ugovor između Vojvodine i Lekovića potpisan je na 2+1 godinu.

foto: zvanični sajt FK Vojvodina

 

Samo par sati nakon Nikole Lekovića, ugovor sa Vojvodinom potpisao je i Ivan Fatić, igrač koji dolazi iz Serije A. Fatić je proveo u Italiji 7 godina i u tom periodu nastupao za: Inter, Vićencu, Salernitanu, Đenovu, Ćezenu, Kjevo, Empoli, Veronu i Leće. Za reprezentaciju Crne Gore zabeležio je 6 nastupa.

Ivan Fatić igra na mestu centralnog odbrambenog igrača, visok je 188 cm i težak 83 kg, a ugovorom se obavezao na dvogodišnju vernost novosađanima uz opciju produženja na još godinu dana.

foto: zvanični sajt FK Vojvodina

 

 

Izvor: Zvanični sajt fudbalskog kluba Vojvodina

Komentari