Vojvodina počela pripreme za nastavak sezone (Foto/Video)

Fudbaleri Vojvodine počeli su pripreme za prolećni deo sezone. Većina aktuelnih prvotimaca odazvala se Šefu stručnog štaba Branku Babiću koji je tačno u 10:00 časova održao sastanak sa prvotimcima, a potom je odrađen i prvi trening.

Prozivci i treningu prisustvovali su : Srđan Žakula, Emil Rockov, Srđan Bečelić, Bojan Nastić, Nikola Leković, Igor Đurić, Nino Pekarić, Igor Vujačić, Srđan Babić, Radovan Pankov, Nemanja Radoja, Marko Poletanović, Janko Tumbasević, Nikola Popara, Mirko Ivanić, Milan Spremo, Enver Alivodić, Nebojša Kosović, Stojan Vranješ, Mijat Gaćinović, Jovan Stojanović, Sergej Milinković-Savić, Uroš Nenadović, Georgije Ilić i Miloš Đorđević.
Opravdano odsutni su : Marko Kordić (smrtni slučaj u porodici) i Simon Vukčević (u potrazi za novim klubom do 15.01.2014.)

KOMPLETIRAN STRUČNI ŠTAB
Povratkom kondicionog trenera Aleksandra Jankovića šef stručnog štaba Vojvodine Branko Babić kompletirao je svoj tim. Jankoviću će u radu pomagati Goran Bašić koji je do sada radio sa mlađim kategorijama „crveno-belih“.
Sastav stručnog štaba Vojvodine :
-Branko Babić Šef stručnog štaba
-Milan Kosanović Trener
-Zoran Vasiljević Trener
-Saša Todić Trener golmana
-Aleksandar Janković Kondicioni trener
-Goran Bašić Kondicioni trener
-Dr Borko Vukosav Lekar ekipe
-Goran Marijan Fizioterapeut
-Nemanja Mijić Fizioterapeut
-Mr Ognjen krsmanović Sekretar stručnog štaba
-Nemanja Jotanović Ekonom
-Radivoje Jotanović Ekonom

PRVI POTPISI
Konkurenciju za prvih 11 će u prolećnom delu prvenstva pojačati četvorica novih igrača koja su danas ozvaničila saradnju sa Vošom :
Nino Pekarić (ugovor na 1,5 godinu)
-Jovan Stojanović (ugovor na 2 godine)
-Nikola Popara (ugovor na 2,5 godine)
-Uroš Nenadović (ugovor na 3 godine)
Jovan Stojanović je stigao kao najbolji strelac obrenovačkog Radničkog, vezista Nikola Popara iz Spartaka iz Subotice, napadač Uroš Nenadović i nekadašnji kapiten „crveno-belih“ Nino Pekarić iz Novog Pazara.

(Foto/video http://www.fkvojvodina.rs)

Komentari