Vojvodina se nada prolasku u sledeće kolo

U četvrtak od 20h 30min na Karađorđu, Vojvodina dočekuje letonsku ekipu Spartaksa iz Jurmale. Tim povodom danas je održana konferencija za medije, na kojoj je govorio trener Vojvodine, Zlatomir Zagoričić i fudbaler Aleksandar Stanisavljević.

FK-Vojvodina-500x261

 

“Očekujemo da prođemo u treće kolo kvalifikacija. Putem video snimaka, imali smo priliku da se upoznamo s rivalom i čeka nas težak duel s ni malo naivnim suparnikom. Moraćemo na terenu da pružimo maksimum i pripremamo se da to uradimo, tim pre što su Letonci pokazali u Podgorici, u duelu s Budućnosti, koliko nepredvidivi i opasni mogu da budu. Tada su iskažnjavali praktično sve greške domaćina i pobedili sa 3:1, a na nama je da im to ne dozvolimo i da obezbedimo dobar rezultat pred revanš. Zamolio bih publiku da ponovo u što većem broju dođe na tribine našeg stadiona i pruži veliku pomoć igračima Vojvodine. Momci koji nose dres našeg kluba to su zaslužili dobrom igrom u prošloj utakmici i siguran sam da su se gledaocima pošteno odužili na sjajnoj podršci.  Imamo na okupu 25 fudbalera i kompletnu ekipu držimo motivisanom i spremnom. Svi se nalaze u konkurenciji za tim, osim povređenog Nina Pekarića i operisanog Saše Ćurka. Među kandidatima da zaigra biće i novajlija Ognjen Ožegović. Želimo da uvek igramo agresivno i napadački i na gol više od protivnika, tako će biti dok se ja nalazim na čelu struke,” rekao je Zagoričić.

“Verujem u našu ekipu i ubeđen sam da ćemo proći u narednu rundu kvalifikacija za LE . Uvek gledam pozitivno na obaveze koje se nalaze pred nama, a u tome mi pomaže i sjajna atmosfera koja vlada unutar ekipe. Verujem da nam sledi odlična utakmica i ubeđen sam da ću opet postići gol, možda i dva,” izjavio je Stanisavljević.

Komentari