Vučićević na klupi Novog Pazara

Nebojša Vućićević je novi šef struke Novog Pazara.

Do kraja prolećnog dela prvenstva predvodiće „plave“ sa klupe u borbi za goli superligaški život. Teška situacija u kojoj se našao Novi Pazar tražio je hrabrost i odlučnost da se izazov prihvati.

– I pre sam razgovarao sa Upravom Pazara na ovu temu. Međutim tek sad je došlo do realizacije te ideje. Meni je Novi Pazar poznat i drag, igrao sam i na velikom stadionu ali i na Ramazanskom turniru u malom fudbalu dugo godina. Učiniću sve što je u mojoj moći da klub zadrži status Superligaša. Stanje u Jelen Super ligi Srbije je takvo da se traži druga ekipa koja će ispasti. Duboko verujem da to neće biti Novi Pazar – rekao je Vućićević  dodao:

– Svoj optimizam baziram na kvalitetu ekipe i motivaciji koja dolazi sa tribina novopazarskog stadionu. Nadam se da će uz energija igrača i energija publike i naravno naš maksimalan rad Novi Pazar opstati u ligi. Pred nama su dva žestoka meseca puna iskušenja. Verujem da ćemo uspeti da se na kraju radujemo – optimistički je najavio novi šef struke Novog Pazara 

Kao igrač – virtuoz sa loptom

Nebojša Vučićević počeo je karijeru u Palilulcu, filijali OFK Beograda, pa onda među „romantičarima“, a dalje sledi Partizan, Mec, Salamanka, boravak u Koreji, Kipru, Americi i na kraju Dorćol, u kome je počeo kao trener (uveo ga u Drugu ligu) zatim je predvodio Mladenovac, beogradski Radnički (uveo ga u Prvu ligu), kulski Hajduk (po prvi put u istoriji izborio plasman u Kup UEFA), slovenačk Nafta Lendava (stvorio temelje za ulazak u Drugu slovenačku ligu), kragujevački Radnički, kraljevačka Sloga.

(zahvaljujemo gospodinu Senku Župljaninu na vesti, čija je i fotografija)

Komentari