Vujošević: Nisam zadovoljan, potrebna nam je pomoć

-Čestitam ekipi Barselone, na zasluženoj i ubedljivoj pobedi. Naša utakmica kada oni nisu bili u punoj formi, kada smo bili kompletni, stvorila je lažnu nadu kod navijača, koji su večeras bili sjajni, bodrili su ekipu, ja im se još jednom na tome zahvaljujem. I Večeras su pokazali da su najbolji navijači u Evropi. Naš problem je bila kraća klupa, nedostatak plejmejkera, došli smo do trenutka da moramo da rekonstruišemo tim u sred sezone.

Poraz bi sigurno bio sa manjom razlikom, da nismo vezali nekoliko grešaka, da nismo birali pogrešan šut. Važan je bio početak treće četvrtine kada nismo pogađali naš šut, protivnik je bio koncentrisan, kao što znate radi se o veoma jakom timu. Nema tu nekog kukanja, samo kada razmislim da tim od prošle godine, zajedno sa Lučićem, koga smo prodali, za novac koji nije značajan za funkcionisanje kluba, Bertans… situacija bi sa njima verovatno bila drugačija, mi smo sada prinuđeni da reagujemo.

Koga ćete angažovati umesto Vestermana, da li će Bezbradica dobiti veću minutazu?

-Razmisliću o vašem predlogu da Bezbradica igra na pleju, ali to nije sada realno. Nije lako pronaći pravog igraća na toj poziciji, to je nešto što je potrebno svakom klubu, dovesti nekoga tek tako, zbog potrebe, a ne rešiti ništa sa time, ništa ne rešava. Ono što je činjenica je da smo najdeficitarniji na poziciji plejmejkera, normalno je da trener ne želi da mu se povredi ni jedan igrač, ali da sam birao, poslednji kog bih izabrao  da se povredi je plejmejker. Ja se košarkom ne bavim tri meseca, već malo duže, neću se pozivati na minuli rad, ali situacija je složena, uvek smo dovodili najbolje igrače. Sav novac koji imamo ide na plaćanje poreza i na plate, ja se nadam da će obećanja koja su nam data biti ispunjenja, mi smo u nezavidnoj situaciji potrebna nam je pomoć. Rekao je Vujošević

Kako ste zadovoljni igrama Bogdanovića na poziciji pleja?
Nisam ni sa kim zadovoljan, izgubili smo 18 poena razlike. Kazao je Vujošević

Komentari