Žarković pojačao Novi Pazar

Kao što je Dragoslav Bekvalac nakon poraza od Crvene zvezde juče i najavio. Njegov tim se i dalje pojačava. U gradu na Jošanici zaigraće iskusni štooper Dragan Žarković (26) – bivši igrač Grafičara, BSK Borče i Hajduka iz Kule u Srbiji, kao i iranskog Šardari Tabriza.

– Nakon razlaza sa Kuljanima, definitivno se ne vraćam u Bačku. Drago mi je što se gospodin Bekvalac lično interesovao za moje usluge. Uklapanje u novu sredinu mi neće biti teško, s obzirom da poznajem neke od igrača: Stojanovića Hadžibulića i Vusljanina, a Enver Alivodić je u isto vreme kao i ja nosio dres BSK-a. O mom novom klubu i gradu sam čuo sve najbolje. Stičem pravo igranja odmah, tako da ću možda zameniti povređenog Mujdragića već na gostovanjuSmederevu – prokomentarisao je promenu sredine Dragan Žarković

Da podsetimo, standardni štoper Pazaraca, Ahmed Mujdragić se povredio u susretu sa Crvenom zvezdom, a bez obzira na njegovu povredu, trener Bekvalac je istakao želju za dovođenjem štopera i špic igrača. Interesantno, povređeni Mujdragić je, poput Žarkovića igrač Hajduk Kule na pozajmici u “plavo – belom” timu.

Za Novi Pazar zaigraće i Branislav Stanić (24), dete iz Partizanove škole, a prethodnih godina igrao je za Smederevo – sledećeg rivala Pazaraca.

(foto: Srđan Stevanović – starsportphoto)

Komentari