Živković, Pantić i Lukić potpisuju za Partizan, Radonjić pod znakom pitanja

Saša Lukić, momak iz Partizanove generacije 96′ potpisao je juče profesionalni ugovor sa ovim klubom, a očekuje se da to u narednih nekoliko dana učine i Danilo Pantić, kao i Andrija Živković sa kojima je, kako saznaje Utakmica.rs sve već dogovoreno.

Iako je bilo dosta priča o tome kako Živković traži enormne uslove da bi potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom i da će biti vraćen u omladince, očigledno da su se stvari u međuvremenu promenile. Pomenuti igrač je zajedno sa Danilom Pantićem u toku jučerašnjeg dana razgovarao sa ljudima iz rukovodstva aktuelnog šampiona, i prema informacijama koje ima naš sajt sve je dogovoreno, a čeka se samo njihov paraf kako bi postali profesionalci.

Pod velikim znakom pitanja je status Nemanje Radonjića. Klub mu je ponudio profesionalni ugovor, ali po svemu sudeći on ne želi da prihvati ponuđene uslove. Bilo je dosta priča o njegovom prelasku u redove Crvene zvezde, a zanimljivo je da je sa tribina “Marakane” posmatrao meč između crveno-belih i Černomoreca.

Komentari