Zoran Kljajić – dobitnik nagrade Sportskog Saveza Užice

Desetogodišnji trud i angažovanje u radu mlađih selekcija FK Sloboda prepoznao je užički Sportski Savez i nagradu za uspešan rad na unapređenju mlađih selekcija dodelio Zoranu Kljajiću, koordinatoru svih mlađih selekcija FK Sloboda.

Sloboda već godinama ogromnu pažnju posvećuje radu sa najmlađima, a uz prilog tome ide i podatak da su sve 3 selekcije (pionirska, kadetska i omladinska) u najelitnijem rangu srpskog fudbala u svojim kategorijama. Jedan od najzaslužnijih za ove uspehe je Zoran Kljajić, čovek koji koordinira radom ovih selekcija.

-Ova nagrada ne pripada samo meni , već celokupnoj sportskoj liniji kluba, na čelu sa sportskim direktorom Dragićem Neškovićem. U ovim teškim vremenima trudimo se da zadržimo poziciju lidera u ovom delu Srbije i unapredimo svoj rad da bi u bliskoj budućnosti stvorili igrače za seniorsku selekciju. Nije lako voditi računa o više od 350 članova uključeno u ove selekcije, a imamo i veliki broj talentovane dece iz svih krajeva Srbije (Vranje, Niš, Valjevo Šabac, Čačak) i gradova Zlatiborskog okruga. Težimo da Sloboda bude centar talentovane dece iz kompletnog regiona, uključujući Republiku Srpsku i Crnu Goru. Imamo igrače zastupljene u svim mlađm reprezentativnim selekcijama Fudbalskog saveza Srbije što smatram velikim uspehom.  Ističe Zoran Kljajić, koordinator svih mlađih selekcija FK Sloboda iz Užica.

Nagrada je svakako podsticaj da trenerski kadar i igrači mlađih selekcija Slobode nastave sa uspešnim rezultatima. Cilj je jasan, da seniorski tim Slobode u godinama koje dolaze ima što više igrača poniklih u svojim mlađim selekcijama.

Komentari