Zrno sreće nedostajalo Partizanu do prve pobede u Evrokupu

Košarkaši Partizana poraženi su u Jerusalimu, od njih je bio bolji Hapoel i to u neverovatnoj triler završnici. Iako su tokom većeg dela meča gostujući košarkaši bili bolji, nedostajalo je i malo sreće kako bi izabranici Duška Vujoševića došli do prve pobede.

Trener Partizana nakon meča izjavio je da su navijači prisustvovali kvalitetnoj predstavi, ali da je domaćin ipak tim sa većim budžetom.

– Mislim da su ljubitelji košarke u Jerusalimu imali prilike da prisustvuju kvalitetnoj košarkaškoj predstavi. Pričali smo pre utakmice da je Hapoel veoma kvalitetan tim. Tim koji je po budžetu i selekciji napravljen da igra Evroligu, međutim nije uspeo u kvalifikacijama, ali sa velikim ambicijama je krenuo u ovo prvenstvo. Imaju novu salu, tim u koji je dosta uloženo, dosta energije i sigurno da kada su u pitanju individualci takvih kvaliteta, nije ih uvek najlakše spojiti u timski sastav da funkcionišu i to je bio naš adut – istakao je Vujošević i potom izneo svoje utiske o igri njegove ekipe i daljem napretku:

Komentari