Zvezda priprema razna iznenađenja za vlasnike sezonskih ulaznica

Izvor: KK Crvena zvezda

Početak prodaje godišnjih karata KK Crvena zvezda Telekom za sezonu 2014/2015 polako se bliži, a menadžment kluba je za sve buduće vlasnike sezonskih ulaznica pripremio brojne novine i mnogo iznenađenja.

Kao što je već najavljeno, cene godišnjih ulaznica biće niže u odnosu na prošlu sezonu, a svi vlasnici pretplatnih karata iz prošle takmičarske godine imaće dodatne popuste prilikom kupovine godišnje karte za sezonu 2014/2015. Takođe, za sve kupce biće omogućene i razne pogodnosti prilikom plaćanja.

Najavljeno je i da godišnja karta KK Crvena zvezda Telekom neće biti samo propusnica za utakmice crveno-belih košarkaša već mnogo više od toga. U prilog tome svedoče sledeće činjenice.

Naime, od ove sezone Crvena zvezda Telekom svojim navijačima daje mogućnost personalizacije sezonske ulaznice. Personalizacija je besplatna, a sezonska ulaznica na taj način postaje svojevrsna uspomena, suvenir i dokaz Vaše vernosti klubu.

Kupovinom sezonske karte Crvene zvezde Telekom bićete u prilici da steknete i razne pogodnosti. Pre svega, bićete u mogućnosti da ostvarujete popuste na kupovinu godišnje karte za sezonu 2015/2016 kao i popuste za kupovinu raznih artikala u prodavnicama partnera KK Crvena zvezda Telekom.

 

Komentari