Zvezda vas nagrađuje za dan žena, protiv Krke besplatno za lepši pol

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u subotu 8. marta od 21 sat u dvorani Pionir igraju meč 23. kola ABA lige protiv Krke. S obzirom da se meč sa ekipom iz Novog Mesta iga na Dan žena, KK Crvena zvezda Telekom je odlučio da svim pripadnicama lepšeg pola omogući besplatan ulaz (parter i tribine).

Prema istraživanjima koja su obavljena tokom prošle sezone 23 odsto publike koja u Pioniru prati utakmice KK Crvena zvezda je ženskog pola i ovaj poklon predstavlja mali znak pažnje za sve devojke i žene koje vole i zdušno podržavaju Crvenu zvezdu. Ovim putem pozivamo sve dame da dođu na utakmicu i praznik posvećen njima provedu uz crveno-bele košarkaše.

Pripadnici jačeg pola karte za ovu utakmicu će moći da kupe već od petka 7. marta na svim prodajnim mestima Eventima (Dom omladine, Bilet centar, TC Ušće, Kombank arena i još 150 prodajnih mesta širom Srbije). Takođe, ulaznice će se prodavati i na dan utakmice na blagajni dvorane Pionir od 17 sati pa sve do poečtka meča.

Karte za tribine koštaju 300, a za parter 600 dinara. Za plavu i belu ložu potrebno je izdvojiti 1000, a za ložu 1500 dinara. Cena ulaznice za počasna mesta tik uz teren (court seat) je 5000 dinara.

Komentari