Zvezdine šampionske majce ponovo veliki hit

Košarkaši Crvene zvezde Telekom su na svečanoj ceromoniji dodele medalja i pehara posle trijumfa u finalu Kupa Radivoja Koraća bili odeveni u specijalno dizajnirane majce baš za tu priliku. Naime, kao i prošle godine posle trijumfa u Kupu Radivoja Koraća u Kragujevcu, marketing KK Crvena zvezda Telekom spremio je majce specijalnog dizajna za osvajače prvog pehara u sezoni koje su pobrale brojne simaptije među navijačima.

Zanimljivo je istaći da je ideju za dizajn majce dao marketing kluba, a da je među volonterima kluba organizovan interni konkurs. Najbolje rešenje ponudila je Jelena Jotić iz Teslića, koja je i pobedila na konkursu i tako dobila priliku da baš ona bude kreatorka izgleda ovih majca.

Na prednjoj strani se nalazi grb Crvene zvezde kao i aplikacija sa peharom Žućkove levice i natpisom POBEDNIK KUPA 2014. Na poleđini se nalaze imena svih igrača i članova stručnog štaba koji su učestvovali u osvajanju ovog trofeja. Zatim, broj 7 koji označava Zvezdin sedmi trofej u nacionalnom u Kupu, kao i ovosezonski slogan WE ARE BACK.

S obzirom da za ovim majcama vlada veliko interesovanje marketing KK Crvena zvezda Telekom će se potruditi da se one što pre nađu prodaji.

Komentari