Zvezdini rezervisti bolji od Vrbasa

Rezervisti Crvene zvezde odigrali su danas prijateljski meč u Vrbasu protiv istoimenog kluba, i slavili rezltatom 3-0.

Golove za Crvenu zvezdu postigli su Stefan Mihajlović u 12. minutu, Vukan Savićević u 55, minutu iz slobodnog udarca, i mladi Nemanja Ahčin u 77. minutu na fantastičnu asistenicju kapitena Zvezde na ovom meču, Vukana Savićevića. Odigrala je Zvezda, pred nešto više od 2000 gledalaca jednu dosta sigurnu utakmicu, imali su fudbaleri OFK Vrbasa nekoliko dobrih šansi na ovom meču, dva puta sa čak promašili prazan gol, ali je iskustvo i bolja fizička sprema na kraju došla do izražaja. Savićević je još jednom zrelom partijom, pokazao da mu je svakako mesto u prvom timu kluba sa Marakane, mladi Arauho, koji je bio dosta nervozan danas pokazao je čvrstinu u odbrani, i ako nastavi ovako da se razvija sigurno će biti veliko pojačanje Crvene zvezde. Što se domaćih tiče, krenuli su Vrbašani žestoko u utakmicu, videla se velika želja i motivacija kod igrača, ali rano primljen gol, a zatim i čvrsta igra Zvezde na sredini terena sprečili su ih da urade nešto više u današnjem meču.

VRBAS: Jovičić, Mirković, Durutović, Plavšić, Jovanović, Popović, Kovačević, Ungar, Gagović, Vasiljević, Maćiženski. Rezerve: Sokolović, Tadić, Tepavčević, Doknić, Resanović, Balaganović, Radulović

CRVENA ZVEZDA: Vesić, Lazić, Krneta, Arauho, Nenadić, Gogić, Jokić, Mirić, Savićević, Mihajlović, Onjilo. Rezerve: Trkulja, Đuričković, Ahčin, Čikić, Đorđević, Iličić.

Stadion: FK Vrbas. Gledalaca: 2000.

Komentari