Nešto je mutno u Radničkom iz Niša

Sve češći izleti u medijima predsednika UO Darka Bulatovića prosečnog navijača Radničkog navode na razmišljanje, kakva budućnost čeka klub? Gospodin Bulatović je klub zatekao u nezahvalnom položaju iz kog je uspeo da ga izvuče, a da li će svom nasledniku isti takav Radnički da ostavi?

“Za ovo kratko vreme video sam da je polovina mečeva nameštanje i prevara. Nemam problem da to kažem, pa neka me sutra optuže i osude što mislim svojom glavom”. Rekao je Bulatović gostujući na televiziji Zona.

Bulatović je tada hrabro izašao pred medije i rekao ono o čemu mnogi šapuću i u šta mnogi sumnjaju. Ali tu se završilo. Gospodina Bulatovića verujem da niko neće osuditi što misli svojom glavom, jer je to odlika dostojanstvenog i poštenog čoveka, problem nastaje kada se te misli ne potkrepe dokazima i sve ostane na rečima. Čime je još jedan javan nastup ljudi koji su domaću ligu optuživali za neregularnost ostao nepotkrepljen, zbog čega je to tako, teško je reći.

Još jedan gaf u nešto manje od nedelju dana je Bulatovićevo obraćanje na drugoj lokalnoj televiziji, on je gostujući u jutarnjem programu Niške televizije izjavio između ostalog sledeće:

“Rekao sam igračima da za njih više nema para. Mogu da tuže klub i preko suda naplate šta im se duguje. Sigurno odlazim iz Radničkog. Ne znam tačno kada, ali biće uskoro.”

Ovaj scenario po svemu sudeći neće odgovarati nikome, još manje će podstaknuti igrače da vredno rade i dostojanstveno predstavljaju klub i grad. A kada dođe kraj sezone i kada se gospodin Bulatović bude zaista povukao iz kluba, ponovo će ostati blokirani računi, milionski dugovi i klub na ivici života, koji će mesto sna o Evropi, koji je sanjao do pre nekoliko nedelja, biti bliži sudbini Hajduka iz Kule, koji je od standardnog superligaša postao klub iz Vojvođanske zone. Što kao pravi ljubitelji sporta zaista ne želimo da vidimo.
Zato ponovo pitamo, ko šiša Radnički iz Niša?

Komentari