Čupić: “Napunite Čair, željno isčekujem utakmicu protiv mojih Nišlija”

Sjajni golman OFK Beograda, koji ne propušta priliku da sa ponosom istakne svoje niško poreklo Stefan Čupić će još jednom u svojoj karijeri na travu „Čaira“ istrčati kao igrač OFK Beograda, za koji igra od 2006. godine. Ovaj dvadesetjednogodišnjak u „nogama“ već ima 32 utakmice u prvom timu, a upisao je i nastup u mladoj reprezentaciji. U kratkom razgovoru za Utakmica.rs pred meč drugog kola sa Radničkim govorio je o Radničkom, ali i želji da svoju karijeru završi na čairskoj travi.

Foto: OFK Beograd

Foto: OFK Beograd

Čupić se u meču protiv Crvene zvezde požalio na povredu, ali biće spreman za meč sa Radničkim.

– Atmosfera u ekipi je sjajna pred meč sa Radničkim, vredno se pripremamo za meč, centriramo formu za Radnički. U prvom kolu sam osetio blago peckanje posle ispucavanja lopte sa peterca, trener me je izveo iz igre preventive radi. Povreda je sanirana i željno isčekujem utakmicu protiv mojih Nišlija, ističe mladi golman OFK-e.

Mladi fudbaleri OFK Beograda nalaze se silom prilika pod svetlima reflektora celokupne srpske sportske javnosti, mladi golman uverava da to na njega i njegove saigrače neće ostaviti posledice. Okreću se narednim mečevima i vredno treniraju.

Golman OFK Beograda poziva Nišlije da dođu na stadion i naprave dobru atmosferu na Čairu.

– Niški radnički je velikan srpskog fudbala. Ka „Realu sa Nišave“ gajim veliko poštovanje. Sezonu su startovali sa ozbiljnom ekipom. Doveli su kvalitetna pojačanja, zadržali dosta igrača, ekipu vodi perspektivan trener. Mi u meč ulazimo rasterećeni, bio bih zadovoljan ukoliko bismo izvukli i bod protiv mojih Nišlija, koje pozivam da dođu na stadion i naprave pravi fudbalski ambijent, poručuje Čupić.

– Stefan Čupić ističe da bi voleo da karijeru završi u Radničkom.

– Volim da igram u Nišu, atmosfera je uvek fenomenalna. Moji prijatelji koje jako cenim i moja porodica su ovde. Utakmice u Nišu u meni uvek bude posebnu emociju. Imam veliku želju da se u Nišu pokažem u najboljem svetlu. Ukoliko se za stvore uslovi za to, pred kraj karijere voleo bih da dođem i zaigram na Čairu, da se podsetim dečačkih dana kada sam kod Ace Panajotovića branio boje Radničkog, kaže Čupić.

Utakmica drugog kola SL između Radničkog i OFK Beograda  igra se ovog petka od 20 časova. Prenos na Areni obezbeđen.

Komentari