O nama

Utakmica.rs je ozbiljan sportski portal, koji se bavi praćenjem Super Lige. Pored najnovijih vesti vezanih za domaće prvenstvo, rezultate naših klubova u evropskim takmičenjima i vestima iz reprezentacije, na našem sajtu možete naći brojne statističke podatke vezane za domaći fudbal. Tabele, rezultati, statistika timova, igrača, trenera i sudija, posete na mečevima, fer plej lista, lista strelaca samo su jedan deo podataka kojima rapolažemo. Ostvarili smo kontakte sa svim učesnicima Super Lige, ali i brojnim niželigaškim klubovima, sa kojima imamo odličnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Utakmica.rs takođe ima svoj zvanični Youtube kanal, zvaničnu Twitter i Facebook stranicu, koja je za vrlo kratko vreme uspela da sakupi preko 19 000 članova, što je još jedan od dokaza da naš rad nailazi na odobrenje velikog broja ljubitelja sporta, koji nam daju snagu da i dalje nastavimo u tom smeru.

Ukoliko cenite naš dosadašnji rad i vidite prostora za uspešnu saradnju, kontaktirajte nas kako bismo uz međusobnu saradnju na obostrano zadovoljstvo podigli naš dosadašnji trud na još veći nivo.

Kontaktirajte nas kontakt forme ili direktno na email adresu: [email protected]

Dimenzije reklama

Na svim stranicama u zaglavlju se nalazi reklamni prostor dimenzija 728x90px

Na svim unutrašnjim stranicama sa leve strane dostupan je za reklamu prostor od 160x600px

Na unutrašnjim stranicama se mogu naći reklamni panoi dimenzija 300x250px ili 468x60px u zavisnosti od potreba

Ukoliko ste zainteresovani i želite da ostvarimo saradnju, kontaktirajte nas putem sajta ili direktno na email adresu: [email protected]