Adriano eksluzivno za Utakmicu: Nakon mog potpisa lokalni biznismen dobio pare od kluba

Svojim dolaskom u Novi Pazar dvadesettrogodišnji Adriano Guera Strak probudio je pažnju navijača koji su se nadali da će Brazilac praviti razliku na terenu, veoma brzo usledio je šok, Strak je nakon samo nekoliko nedelja napustio klub. U kratkoj izjavi našem portalu Strak otkriva razloge za svoj odlazak.

Foto: screenshot / Youtube

Foto: screenshot / Youtube

Nekadašnji izdanak omladinske škole Gremija kaže da su se uslovi o kojima je dogovorio znatno razlikovali od onih koji su se našli na ugovoru.

U Pazar sam došao na probu, odigrao sam jednu prijateljsku utakmicu i sledećeg dana potpisao trogodišnji ugovor. Ugovor koji sam potpisao bio je drugačiji od prvobitno ponuđenog, ali sam ga prihvatio jer sam želeo da igram u Novom Pazaru. Ovaj klub ima sjajne navijače i bila mi je velika želja da se dokažem pred njima, počeo je Adriano.

Po informacijama koje kruže srpskim medijima Adrijano je klub napustio zbog male minutaže, on ne spori da je to jedan od razloga, ali ne jedini

Saznao sam da je nakon mog potpisa na trogodišnji ugovor lokalni preduzetnik koji je preporučio da me dovedu na probu dobio veliku svotu novca, meni se to nije svidelo. Drugi razlog za moj odlazak je mala minutaža, od dolaska u Pazar odigrao sam samo 10 minuta protiv Partizana, rekao je Brazilac u razgovoru za Utakmica.rs

Adriano Strak (23) rođen je u Karažinju u mlađim kategorijama nastupao za Gremio i San Hose. U rodnom brazilu nosio je dres Huventude, Čapecoensea i Tres Pesosa, od 2014. godine igrao je na Balkanu, 11 mečeva odigrao je u Travniku, četiri je upisao u Dugopolju, a samo jedan u Novom Pazaru.

 

Komentari