Ako ne bude nekih iznenađenja, Zvezda i Partizan kreću u ovim sastavima FOTO

Kako se bliži početak derbija sve je manje spekulacija i polako se već može pisati o startnim postavama i jednih i drugih. Što se tiče Božovića i njegovog sastava, Grof nije imao previše dilema s obzirom da se tim iskristalisao dobrim rezultatima u prethodnim mečevima.

zvezda10

Najveća dilema za Grofa bila je u ofanzivnoj liniji tima, odnosno da li šansu dati povratniku na Marakanu Srniću umesto do sada standardnog Plavšića, kao i ko će početi derbi na poziciji špica Vijeira ili Jović. Ipak Božović se na kraju odlučio da šansu da iskusnijim igračima tako da će ukoliko ne bude nekih taktičkih iznenađenja Srnić i Vijeira početi od prvog minuta.

Što se tiče crno belih mnogo više problema imao je Milinković, s obzirom da je Partizan doveo nekoliko pojačanja poslednjeg dana prelaznog roka. Ono što je sigurno jeste da će do sada jedini levi bek Partizana Nemanja Petrović utakmicu gledati sa klupe. Njegovo mesto zauzeče Leković, koji će imati svoj debi u crno belom protiv najtežeg rivala. Pored levog beka, velika dilema bila je i oko nastupa Dornelasa i Božinova. Pominjali su se Ćirković i Šaponjić kao adekvatne zamene, ali za tim ipak neće biti potrebe, pošto su se Dornelas i Božinov oporavili pa će najverovatnije igrati od prvog minuta.

Evo i potencijalnih sastava za 149. večiti derbi:

zvezda500440466739020150911183841-horz

Komentari