Analiza prelaznog roka: FK Voždovac

FK Voždovac se prošle sezone vratio u elitno takmičenje i bio jedno od najprijatnijih iznenađenja. Oni su prošlogodišnje takmičenje završili na sedmom mestu, ali su u prva četri kola poslednji na tabeli bez ijednog boda.

Tim su pojačali: Ognjen Damjanović (Donji Srem), Dušan Pantelić (Rad), Uroš Sinđić (Donji Srem), Zoran Marušić (Sloga Kraljevo), Dragoljub Anđelković (došao na pozajmicu iz kraljevačke Sloge), Darko Božović (Hepi Valej), Tome Kitanovski (Univerzitatea Krijaova), Miodrag Stošić (Stad Lavalois), Miloš Obradović (OFK Beograd), Todor Petrović (Kserez), Predrag Stanimirović (Dinamo Pančevo), Marko Radivojević (Trstenik PTT), Aleksandar Petrović (Vardar), Marko Adamović (Radnički 1923), Miloš Džugurdić (Spartak Subotica), Nenad Injac (Rad), Nikola Beljić (Platanias), Davor Škerjanc (Etnikos Gazoros), Danilo Nikolić (Hapoel Haifa) Miloš Pavlović (Doksa Katokopias)

Tim su napustili: Adam Marušić (Kotrijk), Goran Dragović (otpušten), Nikola Karaklajić (vratio se sa pozajmice u Zvezdu), Zoran Popović (Napredak), Vladimir Jašić (Radnički KG), Marko Pavićević (Ermionida), Mario Božić (Borac Čačak), Marko Nikolić (Velež), Rade Veljović (otpušten), Dejan Milovanović (otpušten), Duško Dukić (Spartak), Josip Projić (Levadiakos), Stefan Đorđević (Crvena Zvezda), Aleksandar Vasiljević (Napredak), Nemanja Obradović (PAE Kerkira), Miloš Filipović (Drina Zvornik) i Danilo Sekulić (Vojvodina).

Prognoza: Tim Voždovca promenio je skoro ceo sastav tim je napustilo čak 17 fudbalera, a u ovom prelaznom roku došlo je njih 21 i nekoliko igrača iz omladinskog pogona. Timu Zorana Milinkovića sigurno će trebati puno vremena da se uigraju i ne treba očekivati od njih puno ove sezone. Naša prognoza je da će najveći mogući uspeh Voždovca ove sezone biti eventualni opstanak u ligi.

Komentari