Apostolović i Krstić za svetlu budućnost Radničkog

Pred kraj letnjeg prelaznog roka, niški Radički je dobio dva velika pojačanja kao veliki zalog za budućnost. Andrija Apostolović, nekadašnji igrač Radničkog iz Pirota potpisao je četvorogodišnji ugovor sa klubom, dok je Petar Krstić koji u Niš dolazi iz leskovačke Sloge potpisao ugovor na tri godine.

Andrija Apostolovic- Radnicki Nis

Prve fudbalske korake Apostolović je napravio u Radničkom iz Pirota, za koji je prošao sve omladinske selekcije, a poslednje dve sezone ovaj devetnaestogodišnjak nastupao je za prvi tim. U poslednjoj polusezoni za pirotski tim upisao je čak petnaest asistencija. Mladi Piroćanac pozivan je i u reprezentativne selekcije Srbije.

-Hteo bih da se izborim za što bolju minutažu, želim da doprinesem timu u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Lepo sam dočekan u Radničkom i iskusniji igrači mi dosta pomažu. Kao mladom čoveku i igraču dosta mi znači njihova podrška. Nadam se da ću se brzo aklimatizovati na novu sredinu, rekao je Apostolović nakon potpisivanja ugovora sa niškim “Realom”.

Paraf na ugovor sa Radničkim stavio je i Petar Krstić, osamnaestogodišnjak koji je do sada nastupao za Radan iz Lebana i Slogu iz Leskovca. Kao i Apostolović, i Krstić je nastupao za mlađe reprezentativne selekcije, a sa Radničkim je potpisao trogodišnji ugovor.

Petar Krstic- Radnicki Nis

-Želja je svakog mladog igrača da igra u velikom klubu kakav je Radnički. Nadam se da ću se nametnuti šefu stručnog štaba Milanu Rastavcu i već ove sezone uspeti da u Radničkom ostavim svoj trag. Igrači, kao i atmosfera u ekipi su sjajni. Mnogo mi znači pomoć koju iskusni fudbaleri pružaju nama novajlijama, rekao je Krstić nakon potpisivanja ugovora sa niškim timom.

Izvor: FK Radnički Niš.

Komentari