Arena najavljuje preko stotinu prenosa ove sezone

Regionalna televizija Arena sport, višegodišnji partner Super lige Srbije, najavljuje veliki broj novina kada je praćenje našeg najelitnijeg fudbalskog takmičenja u pitanju. U novoj sezoni gledaoci će imati prilike da prate preko 100 direktnih televizijskih prenosa, a prvi je na programu već ovog petka.

Foto: Utakmica.rs

Foto: Utakmica.rs

 

Budući da Super liga Srbije ove sezone počinje nešto ranije nego do sada, već od petka 17. do nedelje 19.jula na kanalima Arene sport možete pratiti utakmice prvog kola najjače fudbalske divizije u Srbiji. U novoj sezoni i utakmice svakog kola startovaće na Areni sport dan ranije nego minulih godina. U dogovoru sa Zajednicom superligaša, TV Arena sport će prenositi jednu utakmicu petkom, kao uvod u svako prvenstveno kolo. Najmanje po tri meča svakog kola biće direktno prenošena na svih 5 kanala ove televizije.

Novi sistem takmičenja je uslovio i povećan broj prenosa ove sezone – gledaoci TV Arena sport će imati priliku da vide preko 100 direktnih prenosa utakmica Super lige”, najavljuje glavni urednik televizije, Siniša Božović, i dodaje: “Svi superligaši su kao domaćini, ali i kao gosti, obuhvaćeni direktnim prenosima. Postavljanje reflektora na svim stadionima do prolećnog dela sezone omogućiće i više prostora za dobar raspored prenosa i atraktivnije TV sadržaje. TV Arena sport će novim programskim segmentima povećati prostor koji ustupa Super ligi Srbije, ali i nižem rangu takmičenja, kao i takmičenjima mladjih kategorija, koje nam donose toliko uspeha na medjunarodnoj sceni poslednjih godina.”

Novu sezonu Super lige najaviće Borac iz Čačka i Radnički iz Niša. Direktan prenos ovog meča emitovaće se na Areni sport 1 u petak 17.jula sa početkom u 20:00 časova, a u prvom kolu gledaoci će moći da vide još tri utakmice: u subotu meč izmedju Partizana i Metalca (19:00 časova na Areni sport 3), a u nedelju duele OFK Beograda i Crvene zvezde (17:00 časova na Areni sport 3) i derbi izmedju Vojvodine i Čukaričkog (19:00 časova na Areni sport 5).

 

Komentari