Bekvalac: Pobeda je imperativ, Perović: Ovde se mi pitamo!

Fudbaleri Radničkog nakon lošeg starta u novoj sezoni, samo jednim bodom u tri meča, i bez postignutog gola, na svom terenu dočekuju ekipu Borca u 4. kolu JSL, sa željom da, pre svega, postignu prvenac u ovoj sezoni, a zatim i ostvare prvi trijumf.

Šef stručnog štaba kragujevčana, Dragoljub Bekvalac izjavio je, da je i pored kadrovskih i finansijskih problema sa kojima se klub susreće, pobeda u sutrašnjem komšijskom derbiju imperativ za njegove izabranike.

Borac je stabilan klub, koji je napravio dobar tim. Dolazi da se nadigrava i neće nam ni malo biti lako da dođemo do prve pobede. Imaćemo imperatim, a ova selekcija koja je sada u Kragujevcu može da odigra kvalitetno i da uknjižimo prva tri boda” – izjavio je trener Kragujevčana. Bekvalac se zatim osvrnuo i na igrački kadar, koji je praktično u potpunosti promenjen u odnosu na prošlu sezonu. Ovoga leta Radnički 1923 je napustilo čak 17 fudbalera, dok je u klub stiglo 26 novih igrača.

Na ovoj utakmici igraće najspremniji igrači. Rosić, Kovačević i još neoporavljeni Jašić nisu trenirali pod najjačim intenzitetom, ali dolaskom dvojice špiceva – Sotirovića i Poljaneca, kao i Ćuluma iz Niša, osetno smo pojačali konkurenciju, pogotovo u napadu, gde ćemo biti ubojitiji. Prava igra ove selekcije treba da se očekuje posle pauze koja sledi i koja će nam dobro doći i siguran sam da će ekipa Radničkog 1923 biti težak protivnik za bilo koju ekipu, u bilo kojem mestu da se igra” – rekao je Bekvalac.

Marko Perović, bivši fudbaler Crvene zvezde i letošnje pojačanje Radničkog, istakao je da u ekipi vlada pozitivno raspoloženje i smatra da njegovi saigrači i on mogu do pobede u sutrašnjem meču, iako ne očekuje nimalo lak meč.

Atmosfera je odlična. Spremni smo. Ne gledamo šta je bilo u prethodna tri kola. Nema lake utakmice, ko god da dolazi ovde. Respektujemo Borac, ali ovde se mi pitamo i nadam se sutrašnjoj pobedi” – izjavio je Perović.

Komentari