Bivši kapiten crno-belih novo pojačanje Zmajeva

Nekadašnji kapiten Partizana Marko Jovanović, bivši fudbaler, novo je pojačanje Voždovca. Jovanović je sa Zmajevima potpisao ugovor na godinu dana. A navijačima crno-belih poznat je kao nekadašnji kapiten, koji je beležio i nastupe u Ligi Šampiona.

sp-marko-jovanovic

Marko Jovanović je bio član beogradskih crno-belih u periodu od 2007. do 2011. godine. U crno-belom dresu zabeležio je i nastupe u ligi šampiona, u toku učešća Partizana u ovom takmičenju 2010. god. Nakon boravka u Partizanu, potpisuje za poljsku Vislu u kojoj njegova karijera počinje da stagnira iz čisto nefudbalskih razloga. Naime, Jovanović je zbog “misteriozne” bolesti dugo bio odvojen od terena, što je rezultiralo jednostranim raskidom saradnje od strane poljskog tima.

Nakon oporavka, Jovanović se jedno vreme vraćao u formu trenirajući sa Teleoptikom, da bi danas potpisao ugovor sa beogradskim Voždovcem. Jovanović se obavezao na jednoipogodišnju vernost popularnim “zmajevima”, kojima će pomoć iskusnog štopera biti dobrodošla, obzirom na nezavidno pretposlednje mesto na superligaškoj tabeli.

Komentari