Bogić Bogićević: Na pobedu!

Trener Borca iz Čačka Bogić Bogićević najavljuje borbu za sva tri boda u predstojećem susretu 5. kola Jelen Superlige protiv ekipe OFK Beograda.

U 5. kolu Jelen Superlige čačanski Borac na svom terenu dočekuje OFK Beogra. Meč počinje u subotu od 19:30 h, a svoja očekivanja pred ovaj susret izneli su trener domaćih Bogić Bogićević, kao i fudbaler tima sa Morave Nikola Boranijašević.

– Nama pauza svakako nije dobro došla, ali smo se trudili da je iskoristimo kako treba, Odmorili smo i osvežili redove, a i pridružili su nam se Nikola Boranijašević i Dejan Živković, koji su nedavno bili povređeni. U potpunosti smo skoncentrisani na naš predstojeći susret sa OFK Beogradom. Oni su vrlo mlad i talentovan sastav, zabeležili su i dve pobede u prethodnim mečevima što nam ukazuje na to da moramo biti maksimalno oprezni na terenu. Takođe, moramo igrati mudro, disciplinovano i borbeno svih 90 minuta kako bi pobedili. I ovoga puta pozivam navijače da nas bodre u što većem broju, a mi ćemo se potruditi da opravdamo ukazano poverenje – izjavio je Bogićević.

Medijima se obratio i Nikola Boranijašević.

– Pred nas je veoma bitna utakmica. Veoma je važno da nakon reprezentativne pauze nastavimo sa dobrim partijama. Sa nestrpljenjem iščekujem duel sa Beograđanima jer sam se oporavio od povrede i biću potpuno spreman da zaigram. Tim sa Karaburme ima veoma dobar i mlad tim koji zaslužuje poštovanje, ali uz podršku navijača na našem terenu moramo misliti samo o pozitivnom rezultatom.

Komentari