Bogićević: “Čukarički je favorit”

Šef stručnog štaba čačanskog Borca, Bogić Bogićević, izjavio je pred sutrašnje gostovanje njegove ekipe na Banovom brdu, da idu na noge jednoj od najorganizovanijih ekipa u Srbiji, ali i da njegovi izabranici mogu svakoga da pobede.

DSC01639

”Rezultati Čukaričkog su iznenađenje samo za one koji ne prate Srpske fudbalske prilike. Čukarički je u ovom trenutku najorganizovaniji klub u zemlji sa odličnom infrastrulturom. Pored toga imaju tim koji zaslužuje mesto u samom vrhu. Ekipu čine iskusni i provereni igrači koji već godinama nose dres ovog kluba, predvođeni izvanrednim Matićem. Tim su za svaki respekt i u potpunosti im pripada uloga favorita u predstojećem meču. To nikako ne znači da sa belom zastavom putujemo u Beograd, jer Borac ima tim koji svakoga može da pobedi, pa i Čukarički” – izjavio je Bogićević.

Trener Čačana zatim se osvrnuo i na kadrovsku situaciju, koja će pred sutrašnji meč biti znatno povoljnija: ”Promena u timu će biti. Propustili smo priliku prošle subote da napravimo novi korak ka opstanku. Gostovanje Čukaričkom sigurno nije prava prilika za ”vađenje”, ali je prilika da odigramo najbolje što možemo i suprostavimo se kvalitetnom rivalu. Realno sve osim poraza u ovom trenutku bi bio izuzetan rezultat za naš tim. Došlo je dosta novih igrača u zimskoj pauzi, pa očekujem da iz utakmice u utakmicu igramo bolje i samim tim beležimo pozitivne rezultate koji bi nas doveli u mirnu luku”

Utakmica između Čukaričkog i Borca igra se u subotu sa početkom u 13.30h

Komentari