Bogićević: Imamo kadar za dobar rezultat u Pazaru

Borac iz Čačka će gostovati Novom Pazaru12. kolu Jelen Superlige. Na Stadion kraj Jošanice fudbaleri će isrčati u subotu u 17 časova, a u Čačku veruju da mogu izbeći poraz na teškom gostovanju.


FOTO: boracfk.com

Trener Čačana iskusni Bogić Bogićević kazao je da njegov tim ide da se nadigrava.
– U subotu nas očekuje jedan od najvećih ispita u polusezoni. Izlišno je govoriti koliko je teško ostvariti pozitivan rezultat u Novom Pazaru jer ni jače ekipe nisu uspevale da trijumfuju. Ipak, moram naglasiti da je to jedno od najlepših gostovanja zbog dobro popunjenih tribina i sredine koja ume da prepozna i pozdravi dobru i atraktivnu igru bilo kog tima. Tako da idemo tamo da se nadigravamo svesni da domaćini veliki favoriti. Bez obzira na to što ne možemo da računamo na povređene Zoćevića, Đenića i Gojkovića, dok su Babić i Kohene upitni, znam da ovaj tim ima veoma dobre igrače koji će u svakom trenutku dati sve od sebe da zabeleže pozitivan rezultat. A pozitivan rezultat bi bilo sve osim poraza – jasan je Bogićević.

Prvotimac Borca Stefan Živković istakao je zadovoljstvo zbog gostovanja Novom Pazaru.
– Svesni smo da nas očekuje veoma težak zadatak, ali isto tako nas igrače raduje gostovanje u Novom Pazaru. Znamo da je to pravi fudbalski grad i da ćemo igrati u sjajnom ambijentu koji nas itekako motiviše. Moramo dati i više od realnih mogućnosti da bi se vratili neporaženi. U dosadašnjem toku prvenstva igrali smo veoma dobro na gostovanjima, te se nadam da ćemo tako nastaviti i u subotu – optimista je Živković.

Utakmica u Novom Pazaru igra se u subotu sa početkom od 17 časova pod svetlima reflektora Stadiona kraj Jošanice.

Komentari