Bogićević: Kriv sam! Đurđević zadovoljan

Nakon jučerašnjeg susreta 5. kola Jelen Superlige između Borca i OFK Beograda koji je završen rezultatom 1:1 (0:1), trener domaćih Bogić Bogićević prihvata odgovornost za rezultat, dok je šef struke Romantičara Dejan Đurđević istakao da je zadovoljan ishodom.

 

Svoje impresije jučerašnjeg susreta izneli su treneri obe ekipe, a složili su se da je utakmica bila prava poslastica za publiku.

– Šokantan početak za koji ja preuzimam odgovornost  jer se radi o jezičkoj barijeri između Kohenea i ostalih naših igrača. Ipak, nismo klonuli duhom, napadali smo, ali su i gosti pretili. Mislim da gledaoci koji su i večeras bili sjajni moraju biti zadovoljni fudbalskom predstavom. Mislim da će se i nama i OFK Beogradu ovaj broj promašaja iz velikog broja prilika vratiti na naekom narednom meču – kazao je šef struke Čačana Bogić Bogićević.

– Kada se ostane neporažen na ovako vrućem terenu mora se biti zadovoljan. Odlična fudbalska predstava u kojoj su oba tima mogla do pobede, ali mislim da je podela bodova najrealnija. Čestitam mojim igračima koji su nastavili seriju dobrih igara – istakao je trener Romantičara Dejan Đurđević.

Komentari