Borac za prekid crnog niza

Fudbaleri čačanskog Borca u 9. kolu Jelen Superlige ugostiće ekipu Vojvodine. Susret će se odigrati u nedelju 19 časova. Čačani se nadaju prekidu crnog niza od tri uzastopna poraza. Cena ulaznica je 300 dinara.

 

– Mislim da nam sledi duel sa najtežim protivnikom u ovom trenutku. Novosađani imaju sjajan tim, pa rezultati i položaj na tabeli ne treba da čude. U pravom smislu su spoj mladosti i iskustva i sigurno je da bez obzira što se utakmica igra na našem stadionu njima pripada uloga favorita. To nikako ne znači da sa belom zastavom ulazimo u duel. Svesni smo snage Novosađana, ali isto tako i mi imamo određene adute. Očekujem odličnu fudbalsku predstavu u sjajnom ambijentu pa zato pozivam naše navijače da nas podrže. Iza nas su tri uzastopna poraza i nadam se da ćemo tu negativnu seriju prekinuti u nedelju uveče – rekao je trener Borca Bogić Bogićević.

– Podatak da Vojvodina ima sedam pobeda i samo poraz od Crvene zvezde dovoljno govori o njihovom kvalitetu i snazi. Trenutno su ekipa koja igra najbolji fudbal u Srbiji. Sve to upozorava da nas očekuje vraški težak posao, ali i dodatno motiviše da se prevaziđu realne mogućnosti u ovom trenutku i zabeleži uspeh. To bi za nas bilo sve osim poraza. Verujem da to i možemo ostvariti uz pomoć navijača – optimističan je kapiten Nikola Petrić.

Stručni štab Borca u predstojećem duelu može računati na skoro sve igrače. Uz već duže vreme odsutne Maslaća i Zoćevića, pod znakom pitanja je nastup štopera Kohenea.

Utakmica počinje u 19 sati, a za ljubitelje fudbala će biti otvorene sve tribine stadiona kraj Morave. Cena ulaznica je 300 dinara.

Komentari