Božinov ipak ispunio želju male Natalije

Iskusni bugarski napadac Valeri Božinov ispunio je želju maloj Nataliji i pored šortsa urucio joj dres i malo druženja sa partizanovim igračem.

Foto: Screenshoot

Foto: Screenshoot

Jedna nemila scena desila se nakon navršetka fudbalske utakmice između Partizana i Steaue. Tokom slavlja napadacu partizana prisla je devojčica koja mu je potražila šorts koj je jedini bio na bozinovu od rekvizita za igru.

Valeri je to naravno prihvatio ali dok joj je uručivao deo opreme iznenada se pojavio jedan, moze se reći nepromišljen navijač, i oteo komad sportskog rekvizita nejakoj devojčici.

CLzeuP5WcAAaeLn.jpg large
Ali FK Partizan je pokazao veličinu i uz pomoć Blica pronašao malu Nataliju i pored zeljenog dela opreme  poklonio joj je i gornji deo dresa i partiju stonog fudbala sa zvezdom Partizana.

Veoma interesantan detalj desio se kada je nepromišljeni navijač pozvao redakciju Blica i doneo sporni šorts i u znak izvinjenja poklonio maloj devojčici i čokoladu.

Sve je dobro što se dobro svrši. A za kraj mala Natalija je od Božinova poželela samo jedno, da nikad vise ne promaši penal! I ako mala, ova šestogodišnja naviijacica partizana nabrojala nam je sve igrace partizana i prijatno iznenadila sve prisutne.

Komentari