Božović: “Donald navikao da gleda krave pored puta” – Tončev: “Takva izjava ne priliči Grofu”

Voleli ga ili ne, jedno je sigurno, konferencije za medije Miodraga “Grofa” Božovića nikada nisu dosadne. Iskusni stručnjak uvek ima jedinstveni pogled na stvari, a tako je bilo i pred utakmicu šestog kola u kojoj njegov tim putuje Radniku iz Surdulice.

Foto: FB Radnik Surdulica

Foto: FB Radnik Surdulica

Trener Crvene zvezde je na konferenciji rekao da razmišlja da ostavi novo pojačanje Mičela Donalda u Beogradu, kako ga ne bi preplašio, pošto do Surdulice ima četiri i po sata putovanja. Grof je potom dodao, da, pošto je igrač bio u Holandiji možda neće osetiti strah jer je navikao da gleda krave pored puta.

Fudbalski klub Radnik nije mogao da ostane nem na ove svojevrsne provokacije. Sportski direktor Radnika Stanislav Tončev odgovorio je na izjavu Božovića.

Razmišljali smo, da li je uopšte potrebno odgovoriti Božoviću. Neko sa nadimkom “Grof” trebalo bi da ima manire. Bez obzira da li dolazi iz Mojkovca, Beograda, Londona ili Surdulice. Sve što imamo da kažemo reći ćemo na terenu, ipak je ovo sport, gostovanje Crvene zvezde je svetkovina fudbala, rekao je Stanislav Tončev u izjavi Sportskom Žurnalu.

 

Komentari