Božović: Dugačak put nije izgovor, putovali su i oni kod nas

Fudbaleri Crvene zvezde održali su konferenciju pred revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope. Meč u kome vicešampion Srbije putuje u Kazahstan ekipi Kairata, koja je slavila u Beogradu 2:0 odigraće se u četvrtak od 16 časova po našem vremenu. Božović je odlučio da umesto treninga, pred meč odmori igrače.

Foto: crvenazvezdafk.com

Foto: crvenazvezdafk.com

Šanse su nam mnogo manje nego pred prvu utakmicu, ali dokle god postoji i najmanja šansa – nije gotovo i borićemo se. Nadam se i da će nas sreća malo pogledati. Utisak je kao da su nas razvalili u prvom meču, ali nije tako. Igrali smo ceo duel sa igračem manje, primili prvi gol iz ofsajda, tako da je i dalje nejasno koliki je zaista njihov, a i naš kvalitet, Počinje Božović.

Božović je rekao da će ekipa, prvi kontakt sa terenom i stadionom imati – na zagrevanju uoči utakmice.

Treniraćemo ovde pred polazak, zatim letimo, a kada stignemo idemo na spavanje, jer nas sutradan čeka utakmica. Napravili smo najbolju soluciju što se tiče puta. Radio sam u Rusiji i imao sam ovakve situacije, leteli smo i po 11 sati, rekao je i potom nastavio Božović:

Spava se, igra se utakmica i to je to, da vas ne bi uhvatio ‘džetleg’. Nema šta ekipa da se upoznaje sa terenom. Verujemo da je fudbalski. Put jeste dugačak, ali i oni su morali da putuju do nas, tako da ne vidim da je to veliki problem, zaključuje trener Crvene zvezde.

Komentari