Božović i Katai na konferenciji pre Radnički

U četvrtak 30. jula održana je konferencija za medije posvećena 3. kolu Super Lige Srbije. Na pitanja novinara odgovarali su trener, Miodrag Grof Božović i nova desetka Aleksandar Katai.

image

Trener Grof Božović rekao je ”Da je utakmica veoma važna. Neće biti nimalo lako zato što je Radnički u prva dva kola prikazao izvanredan fudbal. Čak su utakmicu, koju su igrali u Čačku, a koju su izgubili, odigrali bolje nego narednu, protiv OFK Beograda. Možda će ovim mojim spoljnim neprijateljima ovo zvučati glupo, ali to je zaista tako. Imali su dosta šuteva na gol, dobre prilike, a izgubili su. To je iskusna ekipa koja zna šta hoće. Ne smemo da se opustimo niti jednog momenta, za nas je važno da pobedimo kako bi svi ovi koji nas kritikuju i koji svaki dan izmišljaju nove afere, malo smirili”.

Jedan od najboljih igrača Zvezde, Katai očekuje bolju igru sebe i svojih saigrača i pobedu u duelu protiv Nišlija. On je rekao: ”Očekuje nas teška utakmica. Mislim da možemo da pobedimo i da se vratimo. Naše je da damo maksimum, i želim ovo prilikom da pozovem navijače da dođu u što većem broju, i pruže nam podršku. Očekujem i da budemo efikasniji. Ne mogu nikoga od saigrača da krivim zbog toga što nismo uspeli da postignemo mnogo golova, osim samog sebe, ali verujem da nam je naredna utakmica prilika da popravimo utisak”.

Trener se osvrnuo i na utakmicu protiv Metalca koja je završena rezultatom 0:0.

Gde god da sam radio, sasvim je normalno bilo da neko igra nerešeno, ili da izgubi. Jedino je ovde, a ne znam zbog čeka, to smak sveta. Tek je drugo kolo, i sve to je mnogo čudno za mene. Ljudi koji se razumeju u fudbal, a mislim na ljude iz Kurira, Blica, Informera, uradili su mi ličnu statistiku. Što se tiče mene lično, statistika je do sada katastrofalna. Piše se kao da smo na kraju, a mi tek na početku” – izjavio je Božović koji smatra da njegom tim ima kvalitet da se bori za titulu ove godine.

Komentari