Božović – Možemo i da produžimo sa ovako dramatičnim utakmicama, samo da ne gubimo

Pred utakmicu protiv Radnika iz Surdulice, Miodrag Božović održao je konferenciju za novinare na kojoj se osvrnuo na utakmicu sa Čukaričkim i na predstojećeg rivala.

GROFFFF

“Ako želimo da napravimo neki rezultat ove sezone, a želimo, moramo nastaviti da pobeđujemo. Bez žeqe da uvredim ili potcenim bilo koga, ali svaki kiks protiv mawnjih klubova skupo košta, i treba broj takvih kikseva svesti na minimum. Biće nam teško jer nas očekuje užarena atmosfera. Zvezda jako dugo nije gostovala na jugu Srbije, tako da će za ljude koji tamo žive to biti praznik fudbala. Radnik ima dosta iskusnih i visokih igrača, i za sada su se pokazali kao opasan protivnik. Opasni su iz prekida, imaju igrača koji iz auta baca loptu na drugu stativu, i to im je jendo od najjačih oružija. Što se mene tiče, možemo i da produžimo sa ovako dramatičnim utakmicama, samo da ne gubimo”, rekao je Grof.

Božović se potom osvrnuo na igrački kadar.

“Atmosfera je dobra, a neću moći da računam na Ibanjeza i Orlandiča, ostali su svi zdravi. Još uvek nemam informaciju koliko će da pauzira Ibanjez, mislim da još uvek niko ne može tu informaciju da da. Svakako će nam faliti, ne samo što je bio najbolji, nego se i najviše borio. Što se tiče Luković, nadam se da će biti spreman za dve nedelje. Očekujemo da Vered bude bolji, do sada nije opravdao sva naša očekivanja, aki nekim igračima je potrebno vreme da se prilagode. Takođe, i on je bio povređen i nije još uvek fizički najbolje spreman. Sa Donaldom dobijamo na čvrstini, a usput je i visok i nadamo se da ćemo dobiti i na tom kvalitetu, jer smo objektivno niska ekipa, i svaki visoki igrač će nam dobro doći. Radi se o kvalitetnom igraču kojeg vidim na poziciji zadnjeg veznog. Razmišljam da ponovo promenim startne štopere, a videćemo da li će Jovanović igrati, i gde. Vule je zahvalan igrač, ne pravi problem i možete ga iskoristiti na više pozicija i gde god da igra daje 100%. Na pravom putu je da postane dobar igrač, ali mislim da ne bi bilo dobro da ode iz Crvene Zvezde još najmanje dve godine”, kazao je Božović,

 

 

Komentari