Burno na Čairu: Krstić danas, Živković u oktobru, Popara pod znakom pitanja

Fudbalski klub Radnički mogao bi u smiraj prelaznog roka da preko potrebna pojačanja u veznom redu. Pred povratkom na Čair su trojica fudbalera od kojih će jedan danas već obući dres Radničkog, dok bi dvojica mogla da pojačaju Radnički u oktobru, rekao nam je sportski direktor kluba Marko Jovanović.

radnički-niš

Sportski direktor Radničkog potvrdio nam je da je na Čairu danas burno.

Miloš Krstić dolazi danas da potpiše ugovor, Miloš Živković biće registrovan, a ekipi će se priključiti u oktobru. Pavle Popara takođe je jedna od želja ali je za sada njegov dolazak neizvestan. Više ćemo znati u toku dana, ukoliko uspemo da sklopimo dogovor on će se takođe priključiti ekipi u oktobru, rekao je Marko Jovanović za Utakmica.rs

Miloš Krstić je karijeru počeo u Radničkom, a profesionalno je debitovao u Radu. Od 2007. godine igrao je u Olimpiku iz Marseja, Ajačo, OFK Beograd, Jagodinu, Tun, koji ga je poslao na pozajmicu u Niš. Gde je odigrao jedanaest utakmica u prvom delu prošle sezone, a potom je igrao za Nea Salamina.  Krstić je upisao četiri nastupa za mladu reprezentaciju Srbije.

Tridesetogodišnji štoper Milož Živković još jedan je koji je ponikao u Nišu. On će se u oktobru priključiti Radničkom, karijeru je počeo u niškom klubu za koji je debitovao 2002 godine, potom je kao pozajmljeni igrač igrao u Železničaru, Gomelu, Sinđeliću, Novom Pazaru, Jagodini, Metalcu, Rabotničkom, potom je usledio dvogodišnji povratak u Niš gde je odigrao 32 utakmice. A onda epizode u Botosani, Novom Pazaru, Vikingu.

Pavle Popara je fudbaler kome se niški tim najviše nada, u nedostatku plejmejkera povratak Popare pomogao bi četi Milana Rastavca da reši problem kreativnosti u napadu.  Popara je počeo krijeru u Partizanu, potom je igrao u Grčkoj, Apolon, Panetolikos, Enosis, a najduže se zadržao u Bugarskoj. Gde je za Slava Sofiju odigrao ukupno 98 mečeva. Za radnički je nastupao u prošloj sezoni gde je na petnaest mečeva postigao tri gola. Trenutno nastupa za Orandž kaunti Bluz iz Kalifornije.

Komentari