Čačani puni optimizma odlaze u Kragujevac

Fudbaleri čačanskog Borca, gostuju sutra od 17h u Kragujevcu, ekipi Radničkog 1923 u okviru 4. kola Jelen Superlige. Na konferenciji za medije, pred put u Kragujevac, trener Čačana, Bogić Bogićević, istakao je da na gostovanje idu puni optimizma.

”Ne zavarava nas položaj na tabeli Kragujevčana. Činjenica je da su u prva tri kola osvojili samo jedan bod, ali znamo da imaju iskusnog trenera i da su promenili veliki broj igrača. Sigurno je da u ovom trenutku oni imaju veći pritisak i to je podatak koji moramo iskoristiti. Verujem da uz maksimalno zalaganje svih igrača i pristup igri koji su imali u prethodnim mečevima možemo do pozitivnog rezultata. To bi u ovom momentu bilo sve osim poraza. Verujem da možemo i do sva tri boda u Kragujevcu” – rekao je Bogićević

Iako će Borac pred komšijski derbi imati određenih kadrovskih problemi, pošto su neki igrači pod znakom pitanja za sutrašnji meč, napadač Čačana, Dejan Đenić ne sumnja da će ekipa dati sve od sebe, kako bi se iz Kragujevca vratili sa pozitivnim rezultatom.

”Dobro smo otvorili sezonu i pokazali da možemo da igramo ravnopravno sa svima. Kragujevčane poznajemo dobro, mada su u velikoj meri promenili tim. Osvojili su samo jedan bod do sada i sigurno je da pod imperativom pobede dočekuju duel sa nama. Mi nemamo tako veliki pritisak što ne znači da nećemo ostaviti zadnji atom snage na terenu kako bi stigli do pozitivnog ishoda. Radi se o komšijskom derbiju tako da očekujem i pravu podršku naših navijača kaja nam uvek mnogo znači” – istakao je napadač Čačana, Dejan Đenić.

Izvor: www.fkborac.com

Komentari