Čavrić u Genku!

Doskorašnji fudbaler OFK Beograda i mladi reprezentativac Srbije Aleksandar Čavrić, sinoć je u poslednjim trenucima prelaznog roka potpisao ugovor sa belgijskim Genkom. On se klubu obavezao na trogodišnju vernost uz opciju produženja na još dve godine.

Iako je bio povezivan sa Zvezdom, ali i velikim klubovima iz inostranstva poput Bazela i marsejskog Olimpika, supertalentovani napadač OFK Beograda i mladi reprezentativac Srbije Aleksandar Čavrić sinoć je u poslednjim trenucima potpisao svoj prvi inostrani ugovor sa belgijskim velikanom Genkom. Ugovorom je ozvaničena saradnja na minimum tri godine, ali postoji mogućnost da se ona produži još dve. Visina obeštećenja nije poznata.

– Nakon napornih, celodnevnih pregovora, konačno je postignut dogovor između sve tri strane, klubova i igrača. OFK Beograd je ponosan što je realizovao transfer svog mladog igrača u veliki klub kao što je Genk. – istakao je generalni sekretar beogradskog kluba Aleksandar Pivić

– Drago mi je što idem u jaču ligu, tako mogu da napredujem na većem nivou. Siguran sam da je ovo odličan korak za moju karijeru i nadam se da će me saigrači dobro primiti i da ću se brzo snaći. O OFG Beogradu mislim sve najlepše i teško mi je da idem jer sam proveo dve prelepe godine među Romantičarima. – kazao je novopečeni igrač Genka Aleksandar Čavrić, a periodu adaptacije će mu svakako olakšati još jedan Srbin u redovima belgijskog kluba, vršnjak Sergej Milinković-Savić, koji klub pojačao ranije ovog leta iz Vojvodine.

Podsetimo, mladi Čavrić je sa beogradske Romantičare odigrao 60 utakmica i postigao 16 golova. Ove sezone je redovno tresao mrežu na gotovo svakom meču OFK Beograda i bio među najzapaženijim pojedincima tima sa Karaburme.

Komentari