Član uprave OFK: Neko mora da odgovara, ne pada mi na pamet da budem deo ovakve uprave

Član UO OFK Beograda, Božidar Milenković razočaran utakmicom na Vračaru i činjenicom da se njegov klub u poslednje vreme često dovodi u vezu sa nameštanjem mečeva, najavio je odlazak iz kluba.

Dragče Dimitrijević, predsednik OFK Beograda

Dragče Dimitrijević, predsednik OFK Beograda

“Meč na Vračaru sam posmatrao u društvu Ilije Petkovića i bili smo oduševljeni igrom u prvom poluvremenu. Međutim, kako je počelo drugo poluvreme, ništa nije bilo jasno. Nas nekolicina je već kod 2:2 napustilo stadion, a dok smo stigli do parkinga, već je bilo 2:4. Ne tvrdim da je namešteno, ne znam da li neko ulazio u svlačionicu i zato sam pitao predsednika Dragčeta Dimitrijevića da mi objasni i zatražio sami hitan sastanak UO. On mi je odgovorio da ne zna šta se dešavalo, a da UO ne može biti održan, budući da je većina članova rukovodstva na odmoru”, izjavio je Milenković za Kurir.

Milenković je istakao da je razočaran ponašanjem predsednika kluba, Dragčeta Dimitrijevića: “Pored mene je bilo bar pet članova Upravnog obora, ali čak i da nas nema dovoljno, moglo je da dođe do radnog sastanka na kom bismo razgovarali o tome zašto se naš klub stalno vezuje za priče o nameštanju. Po medijima se prepucavaju Zvezda i Partizan, a niko se iz OFK Beograda nije oglasio. Prvi treba da izađe predsednik kluba i kaže da li je neko ulazio u svlačionicu, ali imam utisak da on brani interese drugog kluba, a ne OFK beograda. Ne pitajte me kog, valjda je to jasno.”

Na kraju, Milenković je, posle prašine nakon meča na Vračaru koja se digla u medijima, najavio odlazak iz kluba:  “Neko mora da odgovara. Želim da mi neko kaže šta se dogodilo, meni ne pada na pamet da budem više deo ovakve uprave”.

Komentari